240 Present (334)


Present till min livskamrat som fyller år just idag. GRATTIS!


107 Hantverk (333)


Att rulla sushi är en sorts hantverk, eller hur.

41 Deltagare (332)


Letade i arkivet efter bilder till kvarvarande teman. Hittade några deltagare i försommarens utflykt.

231 Parhästar (331)


Riktiga parhästar som går två och två i vinterhagarna.

299 Stängd (330)


Garageporten har varit stängd för bilarna i många år.

79 Fråga (329)


Min fråga är om man får cykla i bredd på vägen? Mitt påstående är att man inte bör cykla i bredd på vägen, inte ens om man är tävlingscyklist och anser att man äger landsvägarna i trakten. ;)

215 Nutid (328)


I dagstidningen berättas om vår nutid. Kanske är dagstidningen bara en parentes som är aktuell i vår nutid - med nästa generation är jag rädd att den har försvunnit. Jag skulle inte vilja vara utan den, men de som aldrig fått in den sköna vanan att bläddra i tidningen på morgonen kommer ju inte att sakna det de aldrig haft.

279 Snällt (327)


snällt hästarna står där bredvid vägen medan bärgaren fixar bort bilen som bara stannade 5 mil hemifrån på väg till tävlingen. Men ännu mer snällt är kanske att komma med "ersättningsbil" en tidig lördagsmorgon?


76 Fredagsmys (326)


Fredagsmys med katten, behöver alls inte begränsas till en speciell veckodag.
'

77 Fridfullt (325)


Det kan vara mycket fridfullt i trädgården en eftermiddag i mitten av november.

214 November (324)


Det är som att släcka lyset i november - grått, kalt och trist... Några blad hänger sig fortfarande kvar men de allra flesta har blåst ner (Ner - men inte bort, av någon underlig anledning så stannar alla löv på tomten och dessutom lockar de till sig grannträdens blad...)


Oktober - färgexplosion


September - lite löv på backen


Augusti - solnedgången kommer tillbaka inom synhåll

Juli - soldis och djup grönska


Juni - lövverket skymmer utsikten

Maj - grönskan kom äntligen

April - isen låg kvar


Mars - snö och is


Februari - frostigt och kallt

Januari - innan snön föll

62 Exakt (323)


Jag minns inte exakt hur jag gjorde, men det blev ganska häftigt.

356 Åttio (322)


Det är inte så lätt att uppskatta ett antal, men för att ni ska få en uppfattning om hur många åttio är, så titta på bilden. Jag har räknat två gånger (en gång blev det 81 och den andra 80 prick).

91 Gatufoto (321)


Mitt gatufoto kommer från Skövde - och i ärlighetens namn kanske det inte ens är en gata, utan en väg. Jag är alltid så fascinerad av flaggspelet varje gång jag passerar den här sträckan.

321 Trygg (320)


Det är meningen att man ska vara trygg på gångbanan, men med så många blöta löv på marken vete katten om det är så säkert...

15 Barn (319)


Familjen snöbär har fått barn, och mamma snöbär orkar inte hålla glada minen längre...

94 Genial (318)


En bil är ju en genial uppfinning i sig och vindrutetorkarna som kan användas till att torka bort löv likaväl som vatten är ju också fantastiska men det jag vill passa på att göra reklam för här är den lilla mikrofonen som gör att man kan prata i telefon utan att släppa ratten när man kör.

14 Bakverk (317)


Nog förtjänar detta bakverk sitt eget tema också.

74 Fotograf (316)


En fotograf måste alltid leta nya vinklar och motiv.

69 Filmtitel (315)


Det finns en filmtitel som heter "The Tunnel". Jag har inte sett den för det är en skräckfilm och sådana ser jag inte på. Men faktum är att jag ibland känner mig som deltagare i en skräckfilm när jag måste åka genom en tunnel. Lätt klaustrofobiskt...

238 Poäng (313)


Om man ska sätta poäng på en vacker höstdag, så var nog denna en 10:a. Varför fullpott, jo de gula björkarna gör till och med en mulen himmel fantastisk - eller är det tvärt om.

294 Stjärna (312)


Höstens stora stjärna, lyser ensam bland sina vissnande vänner.

178 Lingon (311)


Fina lingon i vintergrön matta.

339 Vimpel (310)


Kronbladen på solhattarna har torkat i vimpel-position.

296 Storhet (309)


Jag känner alltid naturens storhet när jag åker mellan träden på berget. Okej, inte världens, eller ens landets, mest storslagna skogar, men lokal storslagenhet räknas väl också.

33 Chansning (308)


Det är en chansning att låta dahliorna stå kvar. Men jag är rätt så kylig, knölarna dör ju inte av första frosten, det är bara blommorna och bladen som ger sig. Jag hinner nog få in dem i källaren innan tjälen går ner i jorden. Hoppas jag...

149 Klarna (307)


Det ser ut att klarna upp. Bilden tagen förra helgen, inte riktigt lika många löv kvar, men en hel del otroligt nog.

36 Citrus (306)


Citrus är inte min favoritfrukt. Den här lilla är ju hyfsat lätt att skala och äta, men de stora är ju bedrövligt svårskalade. Visst god smak, men så kladdigt och besvärligt att få av skalet att jag hellre tar ett äpple.

196 Minne (305)


Nu finns chokladblommorna bara i mitt mitt minne (och i fotoarkivet förstås). De sista blommorna fick stå i vas några dagar medan rötterna grävdes upp och placerades i källaren för vinterförvaring.