102 Gul (118)


Det verkar inte vara så lockande med gul krokus för rådjuren. Kan smaken vara olika? Eller så ser de helt enkelt inte färgen på samma sätt som vi gör. Jag är i alla fall glad för varje vacker blomma som står kvar - oavsett färg.

8 kommentarer:

 1. Hos mig äter inte rådjuren krokus över huvudtaget....men alla tulpaner!

  SvaraRadera
 2. Det finns sett att få behålla ALLA blommorna i trädgården! Med det gäller vara en med testoron!!! Vid mitt barndomshem så skövlades alltid trädgårdarna men inne i skogen fanns en familj som hade en överdådig trädgård med orörda växter! Frun i huset skicka ut gubben varje kväll att markera vid tomtgränsen! Därför fick de aldrig besök av några ovälkomna besökare som Råddju... jag menar Utomjordingar!!! Förresten har de hört ramsan Gult är Fult! Men det är fel för det skall vara årets modefärg!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 3. Rådjur gillar inte gul krokus har jag läst mig till när jag själv letade växter till min trädgård som skulle få vara i fred för dessa fyrbenta vänner. Varför just gula krokus inte faller dom på läppen vet jag inte. Själv har jag lila krokus och dom har fått vara kvar, men tulpanbladen som kommit upp och penséerna jag planterat blev kraftigt friserade.

  SvaraRadera
 4. Härligt gula krokusar! Vi har så få rådjur här i norr att vi inte har bekymmer med några växter på tomten och det är sällan vi skådar några fästingar.

  SvaraRadera
 5. Härligt gula krokusar. Kan det vara så att gul kan vara en varningsfärg för djur (eller lockfärg för insekter) Gissning....

  SvaraRadera
 6. Härligt med alla vårblommor!

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!