288 Spegelbild (335)


En toftsvipa och hennes spegelbild. Hon gör sig väl fin inför den långa resan söderut. En arkivbild såhär när vi går in i utmaningens sista månad.Det kör ihop sig i livet så här i slutet på året. Kanske dröjer det några dagar eller någon vecka innan jag kommer med nya inlägg, men om inte annat så kommer jag att slutföra utmaningen i julhelgen. Jag har ju alla egna teman kvar, så i mål kommer jag garanterat.


8 kommentarer:

 1. Vilken fin och klar spegelbild. Härligt med öppet klarblått vatten. Ser skönt ut.

  SvaraRadera
 2. Fantastisk bild! Precis vad vi behöver se i december!

  SvaraRadera
 3. Man kan behöva lite sommarbilder nu när kylan och mörkret härskar. I år tror jag att byns trogna tofsvipor blev utan ungar, kanske för att bonden slog lite tidigare än vanligt. Annars är det en av våra tidigast återvändande fåglar, redan när snön ligger kvar, och sedan kan man höra deras jamande hela sommaren. Inte så i år för det bliv tidigt tyst.

  SvaraRadera
 4. Så fint du fångat tofsvipan.

  SvaraRadera
 5. Du kan nu anmäla dig till 365 foton 2014! Gunilla PixelCat och jag har äran och nöjet att ta över som administratörer. Välkommen till ett nytt år och nya fotoutmaningar! http://365foton.se/

  SvaraRadera
 6. Vacker bild, visst måste tofsvipan vara fin när hon kommer ner till oss i Grekland! Jag har bara 10 bilder kvar, ska spurta nu, fast jag inte firar jul med allt vad det innebär! Har börjat skriva på en roman, så tiden ska ägnas åt den. Vi ska ju inte vara hemma vid slussen förrän 1 maj!

  SvaraRadera
 7. WHOW vad härlig spegelbild! Underbart vackert!!! Kram ;D

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!