16 Bedragare (227)


Måste varit en bedragare framme och stoppat i ett främmande frö i påsen. För den yttre plantan är definitivt av annan sort. Det kommer nog inga blommor i år, så jag får väl vänta till nästa år för att se om det är jag eller bedragaren som skrattar sist.

6 kommentarer:

 1. Hahaa... Vet inte om du känner till hur åldradet är för det brukar bli GLÖMSKAN som kommer smygande, hahaa...! Jag skulle hellre skyllt på ordblindhet eller U! Var fröna billiga kan de varit felmärkta!!!
  Köpte på tradera en gång och det lilla pappret var tomt! Fick en ny men då blev rabatten tom, hahaa...! Pröva på att så lite blåklint men det blev nada kan berott på halva priset å jag fick den utan groddbarhet! Jag satsar hellre på säkra kort såsom egna gräslöksfrö de brukar sällan bli fel och snygga blommor!
  Konstig nog ..peppar, peppar... Dill är nått som gått jättebra sedan jag sår dem på hösten annars inte alls! Krondillen är över 1½ m nu och snickare är ympad då hans är bara en tredjedel!!! Kram ;D

  Internet är inte bara hos dej utan även hos andra men det har varit extra hos dej och kan bero på tidpunkten å jag börjat där ofta! För på kvällarna lägger ofta den starka förstärkaren av å då lyckas jag en stund med lättare tittande med den svagare, suck! Nu när vi hade skitväder i nästan två veckor blev det ofta hela dagarna för då laddades det säkert ner film mm.
  Idag var det kallt solsken men då har vi jobbat som sjutton för att komma ikapp ute å med gäststugan!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 2. Funderade precis på hur jag skulle lösa temat Bedragare, klurigt tema! Fin-fin lösning du hittat!

  SvaraRadera
 3. Spännande att se vad som kommer att blomma där. Vilken överraskning det blir och en finfin lösning på svårt tema tycker jag.

  SvaraRadera
 4. Spontatnmutation? ;) Hoppas du vinner!

  SvaraRadera
 5. Kanske är det den vackraste av dem alla!
  Jag har mina bedragarebilder på lut ett tag ;-)

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!