359 Ärlig (225)


Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om hur man ska illustrera detta tema. En del tycker att katter är falska och opålitliga, men det beror kanske mest på att de inte har lärt sig förstå kattens kroppsspråk. Den här katten är alltid ärlig och talar om vad han vill och lika tydligt vad han inte vill. Men så är han inte särskilt komplicerad heller, han vill ha god mat och mycket klappar och en stunds vila varje dag.

9 kommentarer:

 1. hihi, du vet vilken kategori jag tillhör ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är OK, men jag fortsätter att mata dig med KBT-bilder av kattögon om du inte misstycker. ;)

   Radera
 2. Jag gillar katter och även hundar - jag har haft båda djuren när jag var barn. Föredrar ingen av dem framför den andra och man måste läsa av dem båda på olika sätt.

  SvaraRadera
 3. Tycker att både hund och katt på olika vis är ärliga och okomplicerade. Visar om dom gillar eller inte gillar. Så söt den lilla kissen är där hon ligger och spanar. Ser så avslappnat ut.

  SvaraRadera
 4. jag tycker att du slagit huvudet på spiken! Djur är ärliga, för de förställer sig inte, de visar sina avsikter tydligt! Underbart fin bild på katten! Snyggt att huvudet ramas in av stolen!

  SvaraRadera
 5. Visst är katter ärliga. Visar tydligt vad de gillar eller inte gillar.

  SvaraRadera
 6. Djur är oftast ärliga, precis som barn. Fast det finns katter som är opålitliga, för det kommer jag i kontakt med på djurhemmet. Men det beror oftast på att de inte lärt sig lita på människor eller att någon varit dum mot dem. En del behöver lite uppfostran, för de tror att de kan bitas hur som helst när de vill kela.

  SvaraRadera
 7. Har varit kattmänniska tills jag blev biten av en hund som sexåring! Jag vet jag är knäpp men även katten bet mej när hon födde ungar i min säng när jag sov! Katter är i mina ögon självständiga! Hundar är i så fall lika opålitliga! Men kan man Läsa Kroppspråk då kan man kommunicera med bägge! Är man snäll mot djuren har man en vän för livet!!! Bamsekram ;D

  SvaraRadera
 8. En härligt ärlig bild av en mysig katt - min lille ligger hoprullad vid mina fötter just nu och jag tycker helt ärligt att det är härligt att vara kattägare igen ^^

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!