120 Höst (290)Mitt livs vackraste höst. I år har hösten fått blomma ut och visa sina färger utan att störas av stormar och ösregn. Vissa träd mognar i klara gula färger, andra i rött, brandgult, gulbrunt, men körsbärsträden skiftar i rosa i år.

Om någon halvt om halvt känner igen sig, kan det bero att bilden är tagen på insidan av muren där jag brukar stå och ta min månadsbild.


6 kommentarer:

 1. Underbart ljus och färger, en jättefin höstbild:)

  SvaraRadera
 2. Jag saknar färgerna i år för det var mera förra året! Fast i år hann växterna med men nu är det slut för nu börjar tjälen så jag hann sista stund så min dill! Växterna i skottkärran var frusna så de tippa jag bara ut och hoppas de är ok nästa år! Mina röda arrowrot lyckades jag inte få i blom så här har varit fattigt!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 3. Höst när den är som vackrast.

  SvaraRadera
 4. Hösten har varit ovanligt praktfull i år. I natt har vi haft riktigt kallt, så nu dröjer det väl inte förrän alla löv ramlar av och träden blir kala. Lite sorgligt.

  SvaraRadera
 5. Här i norr har nog hösten varit ganska ordinär men jag har förstått att det har varit lite speciellt söderut för många där är glada över färgprakten. Vacker höstbild även innanför muren.

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!