299 Stängd (330)


Garageporten har varit stängd för bilarna i många år.

5 kommentarer:

 1. Ja, garage är bra förvaringsplats för många olika saker;)

  SvaraRadera
 2. Hos många verkar det som om garaget används till förvaring - ser det bland många grannar. De är så förvånade att vi kör in motorcyklarna i garaget på somrarna och bilen på vintern. Motorcyklarna lämnar vi in på vinterförvaring annars skulle vi aldrig få plats för bilen.

  SvaraRadera
 3. underbar bild med prickarna av löv!

  SvaraRadera
 4. Jag brukar säga att man inte behöver så stor bostadsyta utan stora förråd och ofta är det just förråd garagen blir. Vi kör in bilarna, numera bilen, vintertid för att slippa sopa och skrapa, för att få bilen varm fortare och för att kunna skotta infarten. Sommartid händer det att vi kör in bilen av precis motsatta skäl. För att den inte ska bli så het. Och för att inte trastarna ska skita på den.

  SvaraRadera
 5. Vårt nya garage har aldrig varit gjort för bilar tror jag! Utrymmet i garaget är för litet för bilar!
  För på baksidan finns ett rum vi målat och tapetserat snyggt för 3-4 gäster! Det finns även en stiligt nykaklat badrum med dusch och tvättstuga! Flytta ut tvättstugedelen dit istället för i husets lilla badrum! Ett populärt övernattningsställe! Får hoppas det nya stugan när den så småningom blir klar också blir populär fast den kommer saknas rinnande vatten!!! Kram ;D
  Till sommaren hoppas jag husets badrum blir renoverat för nu äntligen denna månad kunde vi få köpa badrummöblerna vi försökt beställa så många gånger! Däremot är det trångt utrymme för en rullator!!! ;-)))

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!