155 Kommunicera (182)


Ett sätt att kommunicera med grannar lite längre bort kan ju vara röksignaler...

Med grannar på närmare håll är nog bäst att påbörja nästa kommunikation med en ursäkt, men å andra sidan har jag aldrig fått någon ursäkt när min tvätt blivit rökt så vi kanske kan snacka väder som vanligt i alla fall.

11 kommentarer:

 1. Hahaa... Skönt om man inte nås av röksignaler utan kan stänga av dom! Trots 10 IKEA-kassar som grannen eldar till sin badtunna så känner vi inte ens lukten! Tror de flesta här ligger i skugga så det blir problem med att Kommunicera!!! Kram ;D

  SvaraRadera
 2. *ler* och känner igen det där med rökt tvätt ;)

  SvaraRadera
 3. Härlig tolkning :) Och härlig bild! Snyggt kommunicerat tema!

  SvaraRadera
 4. Kul tolkning tycker jag, även om detta sätt att kommnicera kan vara lite klurigt;)

  SvaraRadera
 5. Härlig tolkning:=) Ja det därmed eld och rök kan vara ett problem. I alla fall kan ju grannarna få något att prata om ......

  SvaraRadera
 6. Är det bara kvistar o dylikt som eldas tycker jag det inte gör något - doftar gott. Men det är klart är tvätten ute så är det väl inte så kul.

  Jag trodde att det finns regler i varje kommun eller län om hur och när man får elda.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte läst på reglerna. Är livrädd för eld och skulle aldrig falla mig in att elda utanför tunnan. Grannarna däremot gör varje vår upp en riktig jättebrasa (och det är säkert tillåtet) och jag står hemma och kollar vindriktning, ser till att jag har täckning på telefonen och drar ut vattenslangen... ;)

   Radera
 7. Finns det inte risk för att signalerna når fram till myndigheterna som bestämmer hur man får och inte får elda? Kul tolkning av temat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina röksignaler är nog av en svårläst dialekt, men om farbror polisen kan tyda så kommer de inte på besök. Jag ska översätta; "Pga regn brinner det inte idag, det bara ryker." ;)

   Radera
 8. Hahaha, klockrent!

  SvaraRadera
 9. Vilken fin tunna. Härlig bild, gillar hur du beskurit det.

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!