60 Enorm (201)En enorm pion - i alla fall i förhållande till den lilla aklejan. Men den är stor, Sarah Bernhard har stora blommor.

8 kommentarer:

 1. Wow, den var ju magnifik! Pioner gillar jag väldigt mycket, både för att de doftar så gott och är så vackra, men också för att blommorna är intressanta från det att de rödtonade bladknopparna kryper upp över jordytan på våren till det vissna bleka förfallet på hösten.

  SvaraRadera
 2. Enormt vacker också!

  SvaraRadera
 3. åååå mina älsklingsblommor är pioner. Så vacker den här är! Skulle vilja ha hela trädgården full med enbart pioner, men det kanske blir litet "tråkigt" ;-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte tråkigt när det är knopp och blommor, men det skulle ju vara lite väl många månader utan något alls att titta på. Vissnande pionblad är ju inte sååå väldigt dekorativa. ;)

   Radera
  2. Min granne i Västmanland hade nästan bara Pioner i sin trädgård alla möjliga! En ny rabatt varje år av gräsmattan som blir mindre och mindre! Å gubben som fixa nya Pioner åt henne från jobbet sitt som trädgårdsmästare(han rörde inte något hemma utan det är hennes avdelning)! Så visst kan man ha mycket Pioner!!! Kram ;D

   Radera
 4. Underbar! Har oxå en Sarah Bernhardt och den fick EN blomma i år. Men å andra sidan var det första gången som jag köpte den för tre år sedan som den blommade så man får vara nöjd med det lilla. Och blomman blev verkligen enorm där också.

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!