281 Sommar (207)


Dahlior hör min sommar till.

7 kommentarer:

 1. Enda felet att de skall släpas in varje vinter! Minns min mamma hade det i alla skrevar på sitt berg där sommarstugan fanns! Blir en enorm blomprakt!!! Kram ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själva insläpandet är inte så jobbigt (det finns ju ändå inte så mycket annat roligt trädgårdsarbete att utföra då), men man måste komma ihåg att kolla så de inte torkar ut i sina kassar. Det får man anteckna i almanackan så att man inte glömmer.

   Radera
  2. Hjälp var det mera arbete OCH PLATS för förvaring! Hitta några lökar som jag peta ner som aldrig kom i förra året å såg hemska ut! Men det är grönt i krukan å massa vet inte om de hinner blomma å de fick verkligen ingen tillsyn, stakarna! Men om de skall bli vackra (vad de nu är för blommor) så får jag skicka över dem till dej!!! Kram ;D

   Röda Kanna eller Canna tror jag de heter efter Googling!!! ;D

   Radera
 2. Dahlior har även hört min sommar till, men så ett år glömde jag bort dom, efter att jag grävt upp dom, i ett uthus som inte var frostfritt...kan säga att jag inte var speciellt glad när jag kom på att de stod där.

  SvaraRadera
 3. De är väldigt vackra. Hade ca 100 av olika sorter, men så var vi bortrest en helg och då slog frosten till.....alla dog! Luften liksom gick ur mig så jag började aldrig om med dem.

  SvaraRadera
 4. Fina sommarblommor. Jag har dalior i krukor och har faktiskt inte tänkt på att man kan spara dom över vintern. Potatiskällaren skulle nog passa, men det gäller att komma ihåg att fukta dom, säger du. Måste nog googla lite.

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!