187 Läslust (199)


Det är lätt att böckerna samlas i högar på sommaren. Lika stor läslust men böckerna får dela uppmärksamheten med trädgården. Men just den här högen är bara staplad för att illustrera min känsla eftersom alla redan är lästa.10 kommentarer:

 1. Till läslusten hör bokhögar och 3 av dem har jag också läst :D

  SvaraRadera
 2. Läslusten finns året om och för min del måste jag alltid ha en liten hög på sängbordet. När dom är lästa hamnar dom i byabiblioteket där vem som helst kan låna dom.
  Din bild ger ett somrigt intryck och böckerna kanske är ämnade att läsas i hängmattan.

  SvaraRadera
 3. Läslusten brukar vara större än städ- matlagnings- OCH tvättlusten i det här huset ;)
  Bra bild!

  SvaraRadera
 4. För egen del läser jag mer på sommaren. Njuter av att ligga ute och läsa, känna vinden, doften av naturen. Några av de har jag läst.

  SvaraRadera
 5. vilket fint skimmer du har fått kring böckerna! illustrerar verkligen lusten! Jag älska också Paasilinna!

  SvaraRadera
 6. Läslusten har jag alltid, men tyvärr inte alltid tiden.

  SvaraRadera
 7. Urk... Sukta med en boktrave utan att rekommendera någon för andra läslystna! Skall nog berätta för U vad som döljer sej i trädgården!!! Kram ;D

  Har kommit på varför du vill godkänna kommentarerna men jag tror inte U kommer in på Bloggspot i all röran för det finns inget matnyttigt här inne!!! ;D

  SvaraRadera
 8. Vilken jätte fin bild! Ljuset är jätte bra.

  SvaraRadera
 9. Läslusten "går i vågor" för mig. Det kan gå flera veckor jag inte läser något alls utan bara stickar, stickar och stickar. Så plötsligt kommer "vågen" och jag läser tre-fyra böcker i rad. Den där första du har i högen - den är jättebra!

  Så fin bokeh det är i bilden!

  SvaraRadera
 10. Känner att jag blir lässugen. Har inte hunnit i sommar för det har varit mycket annat.....Husförsäljning och köksrenovering tar sin tid. Men NU snart :=))

  SvaraRadera

Berätta gärna vad du tycker om mitt foto eller vad det får dig att tänka på.

Tack för din kommentar!